Stichting OZO Projecten Contact Email Doneren

Stichting Onderlinge Zorg Oekraïne, Oost Voorgors 79, 3241 KD Middelharnis
Wie helpt?
Maak uw gift over naar St. OZO (NL71RABO0341636851) o.v.v. "Kachelhout voor Rehoboth".
De bewoners van Rehoboth zijn u dankbaar!
Zórg voor de allerarmsten!Stichting OZO verleent humanitaire hulp in het Karpatengebied in West-Oekraïne. Om deze hulp zo goed mogelijk invulling te geven heeft Stichting OZO drie zeer betrokken Oekraïense medewerkers in haar gelederen. Zij zijn een onmisbare schakel in ons humanitaire traject en met elkaar streven wij naar doelgerichte projecten. Stichting OZO werkt met lokale partners.

Wij komen in actie voor allerarmste ouderen, alleenstaanden en gezinnen die niet of nauwelijks in eigen onderhoud kunnen voorzien en geen hulp van anderen krijgen.

De hulp bestaat uit het verstrekken van verlichting in het dagelijks bestaan door het project Algemene Hulp. Daarnaast wordt structurele hulp aangeboden door het opzetten van projecten die meteen, maar ook toekomstgericht, belangrijk zijn voor de allerarmste medemens. Het realiseren van verzorgingshuis ‘Rehoboth’ en het Boerderijproject zijn hiervan een voorbeeld.

Naast deze activiteiten heeft St. OZO oog voor regionale hulp in het belang van de gemeenschap. Hiervan getuigen onze projecten Polikliniek en Hulp voor Brandweer. Surf daarom verder en stel u op de hoogte van de activiteiten van Stichting OZO.


Copyright © 2011 | Sitemap | Webdesign & development by St. OZO | Sponsored by XSARUS
Tijdens het volgende werkbezoek van
6 oktober t/m 15 oktober 2021 worden regelmatig nieuwe foto's geplaatst.
Recente nieuwsberichten

Neem contact met ons op